Всесвітньо відомий KING OF BEERS, BUD був вперше представлений Адольфусом Бушем ще у 1876 році. Відтоді
й досі BUD вариться з дотриманням високих стандартів якості, незмінних з плином часу. BUD – це лагер в
американському стилі – середньої щільності, ароматний, з легкою гірчинкою. Зварений з вищого ґатунку
ячмінного солоду та суміші кращих сортів хмелю, BUD називають іконою Американських цінностей.
характеристики
АЛКОГОЛЬ
5%
від об’єму
від об’єму
Калорійність
42ккал
на 100 гр. пива
на 100 гр. пива
Вуглеводи
4.6гр.
на 100 гр. пива
на 100 гр. пива
Секрет безкомпромісної якості

Кращі інгредієнти
Що стосується рецептури, то ми дуже консервативні. Відтоді, як Адольфус Буш почав варити BUD у 1876 році, важливі 7 кроків збереглися такими ж, хоча технології вийшли на новий
рівень. BUD вариться із добірного ячмінного солоду з унікальною технологією вирощування. Спеціально для BUD була розроблена оригінальна рецептура приготування солоду.

Свіжий рис
Ми варимо наш лагер з використанням свіжого рису – подрібненого,
полірованого, добірного і миттєво звареного, щоб надати пиву легкий смак з пікантною гірчинкою. Це
процес недешевий, але результат того вартий.

ДОБІРНИЙ ХМІЛЬ ТА СОЛОД ВИЩОГО ҐАТУНКУ
Чесно зізнатись, ми дуже прискіпливі до виробництва. Пиво BUD в Україні вариться на Харківському заводі. Ми обираємо кращі зразки американських та європейських сортів хмелю, а
добірний солод виготовляємо на вітчизняних солодовнях. Ароматний хміль та ячмінний солод вищого ґатунку створюють неперевершений смак пива BUD.

Унікальні дріжджові культури
Вражаюче, але для виробництва однієї пляшки BUD використовується приблизно 30 мільйонів дріжджових клітин, що є прямими нащадками оригінальної культури, що використовують на заводі
в Сент-Луїсі.

Чиста вода
Незмінно чиста вода є ключем до неодмінно чистого пива BUD. Наша лабораторія
перевіряє якість води на відповідність стандартам. Зразки очищеної води регулярно стікаються з усіх
країн світу в штаб-квартиру в США і ретельно тестуються пивоварами. Нас вважають схибленими на
якості, але ми просто натхненно робимо свою справу.
Тепер ви знаєте все про інгредієнти, але що вам відомо про сам процес ?