Лагер у виконанні BUD

Нагорода за очікування
Лагер у перекладі з німецької мови означає «відпочивати». Пивовари дуже
люблять етап витримки, адже мають у цей час законний відпочинок. Жартуємо. BUD витримується в
охолоджених цистернах протягом 21-го дня. Це невід’ємна частина створення чистого, освіжаючого,
довершеного смаку BUD.

Витримка на буковiй стружцi
Пивовари “Анхойзер-Буш ІнБев” почали використовувати технологію витримки на букових стружках в 1876 році з метою покращення осадження дріжджів в процесі дозрівання пива BUD.

Якість та досвід
Зізнатись чесно, ми схиблені на якості.
Щодня броварня тестує свою продукцію на відповідність жорстким регламентам.
Лише визнані досконалими, з точки зору вимог компанії до якості та безпеки продукції, зразки розливають у пляшки.
Будьте впевнені: BUD, який ви зараз п’єте, — це пиво безкомпромісної якості.

7 КРОКІВ ДОСКОНАЛОСТІ
Відтоді, як Адольфус Буш удосконалив рецепт BUD у 1876 році, ми нічого у
ньому не змінювали. Технології вийшли на новий рівень, але важливі 7 кроків збереглися такими ж, як
колись.